Vozni park

Pogrebna vozila služe za prevoz pokojnika, odnosno preminulih osoba. Njihova namena je transport pokojnika od kapele, stana ili kuće gde je telo izloženo, do crkve, krematorijuma ili groblja. U današnje vreme prevoz pokojnika većinom se vrši luksuznim limuzinama i automobilima sa specijalnom namenom. Ima nekoliko tipova pogrebnih vozila: to su varijante u pikap verziji, zatim karavan i kombi verziji. Karavani većinom služe za prevoz pokojnika od kapele do grobnog mesta, dok kombi vozila imaju svrhu prevoza za duže relacije, kao i prevoz iz inostranstva. Pogrebna vozila su proizvedena za posebne potrebe i kao takva razlikuju se pomnogo čemu od običnih vozila.

Naš vozni park raspolaže s Mercedesovim vozilima i jednim Wolksvagen vozilom koja su namenjena za duža putovanja (pogledati galeriju vozila). Sva vozila su klimatizovana i prilagodjena posebnim namenama, odnosno za obavljanje transporta preminulih osoba i ostalih sadržaja koji su vezani za pogrebne usluge. Sva vozila su tehnički ispravna i prilagodjena Evropskim propisima za putovanja u inostranstvo.

Zbog većeg obima posla, imamo izuzetnu saradnju s pogrebnim uslugama Venac iz Soko banje i Boljevca, koji isto tako imaju kvalitetan auto park i dugogodišnje iskustvo u poslovima pogrebnih usluga.