Ostale usluge

Dolazak na poziv

U slucaju smrti dostupni smo 24 sata dnevno, i za praznike, i u kasnim nocnim satima.  Po Vasem pozivu u sto bržem vremenskom roku stižemo do Vas, tako da ne morate da napustate svoje bližnje.

Organizacija kompletne sahrane i preuzimanje pokojnika

Organizujemo kompletnu sahranu i preuzimanje pokojnika na profesionalan i dostojanstven nacin. Oslonite se na nas. Takođe, nas tim će prikupiti svu potrebnu administraciju i u dogovoru sa Vama sprovesti običaje koji sleduju. Ugovaranje sahrane na mesnim grobljima I kod sveštenstva je naša briga.

Kupanje, oblačenje pokojnika, kao i usluge boravka u specijalnoj hladnjači

U slučaju da Vi niste u mogućnosti da spremite preminulog, naše osoblje će Vam izaći u susret. Za to vreme, vozilo sa pogrebnom opremom je već ispred Vašeg doma. Preminuli se prevozi u kapelu ili po potrebi u specijalnu hladnjaču, ili mobilnu specijalnu hladnjaču koja se postavlja u domu preminulog.

Nabavka sanduka i kompletne prateće pogrebne opreme

Posedujemo kataloge u digitalnoj formi, tako da na licu mesta možete da se odlučite za opciju koja je u skladu sa Vašim mogućnostima, a koja je u skladu sa svim propisanim standardima.

Zakazivanje termina sahrana

Termin sahrane zavisi od Vas. Jednim pozivom vršimo zakazivanje željenog termina, ukoliko nema prethodno zakazanih sahrana u tom vremenskom intervalu.

Sređivanje papira i kompletne administracije

Što se tiče potrebne dokumentacije za sahranu, potrebna vam je samo potvrda smrti koju dobijate od patologa. Kasnije, sa tom potvrdom i ličnom kartom u skupstini grada vadite izvod iz matične knjige umrlih. Ukoliko niste u mogućnosti da to obavite, spremni smo da Vam izadjemo u susret.

Izrada cvetnih aranžmana

Vršimo izradu cvetnih arazmana od najkvalitetnijeg prirodnog i veštačkog cveća. Takodje, vršimo ispisivanje traka sa posvetom posvećenom pokojniku.

Izrada umrlica i objavljivanje čitulja u dnevnim novinama

Vršimo izradu umrlica na kvalitetnim laserskim stampacima u tiražu po Vasoj zelji, a takodje, u slucaju Vase sprečenosti ili nemogućnosti, mi cemo preuzeti obavezu objavljivanja čitulje sa Vasim tekstom i željenom veličinom u dnevnim novinama.

Ugovaranje sale za ručak

Nakon sahrane, pružamo i mogucnost organizovanje ručka. U primerenom ambijentu i u dogovoru sa Vama o jelovniku, pripremicemo pomen na dostojanstven nacin i u skladu sa obicajima.

Angažovanje profesionalnog pogrebnog orkestra

Ukoliko izrazite zelju, mozemo angažovati profesionalni pogrebni orkestrar koji bi odgovarajućom muzikom pratio pogrebnu povorku od kapele do grobnog mesta.

Besplatan prevoz pokojnika do 20 km

Vršimo besplatan preveoz pokojnika do 20 km udaljenosti. Prevoz se vrsi u specijalnim vozilima u tišini i uz puno razumevanje i postovanje bola porodice koja je pretrpela gubitak.

Sprovod do groblja klimatizovanim vozilima sa specijalnim redukcijama

Sprovod pokojnika od kapele do grobnog mesta vršimo vozilima sa specijalnim redukcijama cija je brzina kretanja usaglašena sa kretanjem pogrebne povorke.