Usluge

Pre svega treba reći: Sto se tiče pripreme i samog čina sahrane, ne postoji radnja koja nemože da se odradi.

MOŽE SVE SAMO RECITE, A MI ĆEMO NAĆI NAČIN DA TO I URADIMO


  • Sređivanje papira u zemlji i inostranstvu
  • Prevoz umrlih iz svih gradova i kapela u zemlji i inostranstvu
  • Ugovaranje sahrane na grobljima
  • Ugovaranje sahrane kod sveštenstva
  • Mobilna hladnjača
  • Izrada umrlica (čitulja)
  • Hladnjača
  • Ukop pokojnika
  • Vožnja povorke

Sređivanje papira u zemlji i inostranstvu

Kompletno sređivanje papira, u zemlji i inostransvu, je nešto što mi radimo od samog osnivanja. Pribavljanje otpremnice, potvrde o smrti, ili izvoda iz knjige umrlih, je po Vašoj želji naša briga. Isto tako i u inostranstvu, od zakupa grobnog mesta u Srbiji, do papira u konzulatu.

Prevoz umrlih iz svih gradova u zemlji i inostranstvu

Prevoz pokojnika se vrši najsavremenijim auto parkom vozila, predviđenim za dalja putovanja, i atestirana za prevoz pokojnika. Pored toga imamo obezbeđena i dva vozila za prevoz rodbine sa aerodroma ili neke druge destinacije do kuće ili mesta određenog za izlaganje tela pokojnika.

Ugovaranje sahrane na grobljima

Izuzetna saradnja sa svim upravama grobalja u zemlji, ili Komunalnim preduzećima, nam obezbeđuje da zakažemo sahranu ili ukoliko te uprave nemaju radnike za ukop obezbedimo naše radnike za ukop pokojnika.

Ugovaranje sahrane kod sveštenstva

Ukoliko rodbina želi da zakažemo sveštenika za sahranu, imamo saradnju i brojeve telefona s svim parohijama u zemlji, i možemo mi umesto Vas da zakažemo sahranu i dogovorimo se o detaljima s sveštenikom. Takođe saradnja s katoličkim sveštenstom je moguća, kao i s muslimanskim imamom.

Mobilna hladnjača

Mobilna hladnjača je ustvari klima uređaj koji se postavlja umesto poklopca sanduka u stanu ili kući pokojnika, i temperaturu tela pokojnika održava odgovarajućom nezavisno od temperature prostorije. Stakleni deo obezbeđuje pogled na pokojnika. Pogodna je radi zadržavanja vremena sahrane do 3 dana.

Izrada umrlica (čitulja)

Čitulje možemo da uradimo u najkraćem vremenskom roku. Čitulje se rade na kvalitetnim štampačima, i ne ispira se boja s njih. Takođe radimo i plastifikaciju istih. Na našem sajtu, objavljujemo čitulju uz kratak opis pokojnika, za svaku kupljenu opremu kod nas, tako da se bilo gde u svetu može se dobiti informacija, ko je preminuli, kada je zakazana sahrana, itd.

Hladnjača

Velika hladnjača, je mesto gde na zahtev rodbine odnosimo pokojnika, radi zadržavanja sahrane duže od 3 dana.

Ukop pokojnika

Za sahrane koje se obavljaju na mesnim grobljima, imamo obezbeđene iskusne radnike, alat, materijale za spuštanje… Dok sa grobljima na kojima su nadležna javna komunalna preduzeća, imamo odličnu saradnju.

Vožnja povorke

Specijalno vozilo marke mercedes za povorku, koje može da se kreće sasvim polako je u našoj firmi. Dostojanstvena vožnja povorke, od kuće – stana preminulog do grobnog mesta ukoliko to put do groblja dozvoljava.