O nama – Pogrebne usluge i oprema

1996. godina

1996. godina

20 godina iskustva je iza nas, jer smo tu da vam budemo prijatelj u najtežem trenutku

1999. godina

1999. godina

O nama. Tvorac ideje Pogrebnih usluga i opreme DiS, je otac i tast današnjih vlasnika ove radnje Toplica Bocić. On je 1995.godine osnovao proizvodnju pogrebnih sanduka i krstova SR ,,Jasen“, u svom selu nedaleko od Ražnja Poslonu, a već 1997.godine, predložio i otvaranje pomogao Pogrebne usluge i opremu DiS, u Ražnju. Početkom 1999.godine, radnja je registrovana i zvanično počela sa radom. U prvim godinama, bavili smo se samo prodajom, i vrlo malim spektrom usluga, koje su kasnije kako je vreme prolazilo postajale sve brojnije.

Krajem 2009.godine, javila se ideja za otvaranjem još jednog prodajno uslužnog objekta u Kaoniku, koji je udaljen od Ražnja 15 kilometara i isto toliko od Kruševca. U to vreme javlja se ideja za uslužnim održavanjem groblja i grobnih mesta po selima, ukop pokojnika, mobilnom hladnjačom itd. Danas se te usluge od naše radnje primenjuju u mnogim selima, kako ražanjske tako i kruševačke opštine, a ukop pokojnika ili postavljenje hladnjače je moguće izvesti u bilo kom delu zemlje.

Radnje u Ražnju i Kaoniku

Radnje u Ražnju i Kaoniku

Početkom 2015 godine pokrenuli smo renoviranje radnje u Kaoniku, i kompletnu izgradnju nove radnje u Ražnju, kao i stana iznad radnje kako bi smo bili dostupni od 00 do 24 časa i pomogli onima kojima je naša pomoć u bilo kom trenutku potrebna.

Velika ponuda, pogrebnih sanduka, verskih obeležja, usluga, cveća, crnine, garderobe za pokojnike, izrada umrlica (čitulja), kao i prevoz umrlih savremenim auto parkom od šest vozla marke mercedes, i ogromna saradnja sa svim srodnim radnjama i proizvodnjama pogrebne opreme iz okruženja, bolničkim kapelama, grobljima, sveštenstvom itd. su samo neka od ponuda koje korisnici naših usluga mogu da očekuju.

Posebnu zahvalnost za sve naše uspehe do sad želimo da iskažemo Toplici Bociću, i svim našim dobronamernim saradnicima.

 

Pogrebne usluge i oprema DiS